Hoe wij werken

In de lead

House of Innovation ontzorgt door de leiding te nemen in projecten die wij samen met onze klanten doen. Jij kunt verder met de dagelijkse bedrijfsvoering en wij nemen een afgebakend deel voor onze rekening. Van tevoren maken wij gezamenlijk afspraken wie wanneer wat doet en houden de opdrachtgever nauwgezet op de hoogte van de vorderingen en voortgang.

Klankbord

Het komt ook voor dat een opdrachtgever zelf of iemand in zijn organisatie in de lead blijft van een project. In dat geval fungeren wij als klankbord, kritische toeschouwer of luis in de pels. Hiermee houden wij de klant scherp en kunnen vanaf de zijlijn creatief meedenken aan oplossingen voor opdoemende uitdagingen.

Vul het formulier in

Chris over House of Innovation

Als landelijke beroepsorganisatie in de gezondheidszorg hebben we in samenwerking met en onder begeleiding van Frank Smeets van House of innovation subsidie aangevraagd voor “opscholing van de branche”. Daardoor  zijn wij in staat geweest een geaccrediteerd leerprogramma te ontwikkelen om de gehele beroepsgroep op te scholen naar HBO niveau. Frank kent de taal die nodig was om de subsidie (ca €600k) te verkrijgen, evenals het vinden van partners om het geheel tot een goed einde te brengen.

Chris Visser
Oud voorzitter Stichting LOOP

Neem contact op voor een oriënterend gesprek

Ik ga graag het gesprek met je aan