Strategie & Business development

Nieuwe Business ontwikkeling

House of Innovation ondersteunt ondernemers, ondernemingen, starters en uitvinders bij het succesvol creëren van nieuwe business in een snel veranderende omgeving die vraagt om flexibele netwerken, lenige organisaties, vooruitdenkende ondernemers en initiatiefrijke entrepreneurs. Dat u dat niet allemaal zelf kunt is heel normaal.
Wij kunnen u helpen op verschillende manieren, afgestemd op uw behoeftes en wensen.

Strategie- en Business development

De wereld verandert steeds sneller…
Je bent ooit met je bedrijf begonnen om je droom te realiseren. Je ziet om je heen dat de wereld rondom je echter steeds sneller verandert. Je klanten gaan naar andere toeleveranciers, je concurrenten gaan andere dingen doen, en je hebt het gevoel achterop te raken. Je hebt al veel geprobeerd, maar de meeste initiatieven hebben niet geleid tot een positieve verandering. Hoe kun je het tij keren?

Hoe zorg je ervoor dat je weer mee speelt in de nieuwe wereld? Welke focus en strategie gaan je weer in de lead zetten?

Als je droom, missie en visie duidelijk zijn en je de context waarin je werkt scherp in beeld hebt, kun je bepalen welke strategie het beste bij jou en jouw context past. Het geeft je energie en rust als je weet waar je over 2 tot 5 jaar wilt staan met je onderneming en welke keuzes je daarin -ook onderweg nog- kunt maken.

Wat kan House of Innovation voor jou en je onderneming betekenen?

Wij helpen je om vanuit een toekomstbeeld een nieuwe strategie te formuleren die bij de droom, de missie en de visie van jou en je organisatie past. Van daaruit kunnen we bouwen aan de ontwikkeling van nieuwe business, dat wil zeggen: nieuwe producten en/of diensten en de bijbehorende business strategieën.

Dit zijn de stappen die we gaan zetten als we samen aan de slag gaan

Eerst gaan we in kaart brengen wat de persoonlijke missie en visie is van jou en de medewerkers in jouw organisatie. Daarnaast doen we een SWOT analyse met jou en je team om later keuzes te kunnen maken voor strategieën die bij jou en je organisatie passen.

Tegelijk gaan we een beeld van de toekomst creëren en welke rol jouw bedrijf daarin heeft. Daaruit formuleren we een gezamenlijk gedragen missie en visie.

Met al deze elementen maken we roadmaps voor (nieuwe) producten en/of diensten. Daarop gaan we dan nieuwe business development strategie afstemmen.

House of Innovation loodst je door bovenstaande stappen en daagt je continu uit, zodat scherp wordt hoe je je toekomstbeeld kunt gaan realiseren.

Contactgegevens

Direct contact

T: +31 (0)6 25094496
E: info@house-of-innovation.nl

Vul het formulier in

Frank heeft mij in een korte tijd geholpen alle aspecten van business ontwikkeling in perspectief te plaatsen en de ogen geopend voor zaken die echt belangrijk zijn. Hij deed dit op een prettige en doortastende wijze en heeft mij en mijn product op het juiste spoor gezet naar succes.

Frank was voor mij tussen 2007 en 2017 een enthousiaste partner bij TMM partners  in innovatieprojecten en startups. Hij is persoonlijk betrokken met een belangrijke stabiliserende rol in onze projectenen weet zich snel onmisbaar te maken in de eerste analyses en opzet van zijn projecten. Daarnaast is hij een duidelijke teamspeler, die met veel gevoel voor persoonlijkheden en lange termijn doelen de teams op koers houdt.

Een nieuw perspectief

Je wilt je bedrijf een nieuwe impuls geven. Voorop in de markt. Concurrenten weer de baas kunnen. Een onwrikbaar goede positie in de markt krijgen. Maar wat is daarvoor nodig en hoe kom je daar?

Verbinding met markt en stakeholders

Als deel van een business keten moet je met veel stakeholders rekening houden. Hoe doe je dat effectief?

Focus en opties

Business develoment is zowel focussen als je breed blijven oriënteren op wat er in de wereld om je heen gebeurt. Zodat je wanneer nodig snel en effectief bij kunt sturen. ik leer je hoe je dat doet.

Wil jij je onderneming verbeteren?

Neem contact met mij op voor een advies op maat!